Liczba postów: 459
Liczba wątków: 43
Reputacja:
9
Prawdopodobnie chodzi nie chcesz skarżyć na admina, tylko dostać UB, tak wiec zapraszam do działu:
http://www.frbwilczyszaniec.pl/wilczyfrb/forum-18.html
Napisz post wg. wzoru:
http://www.frbwilczyszaniec.pl/wilczyfrb...d-433.html
Twój wyciąg wygląda tak:
Nick AsrielDreemurrYT
SteamID STEAM_0:1:125666116
SteamCommunity ID 76561198211597961
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana Osoba niepozadana za serwie
Wykonano 01.03.2016 - 19:16:55
Wygasa Nie określono
Zbanowny przez ��owczy (psych0')
Zbanowany na FRB =-Wilczy Szaniec-= PL (TP) @Shooters.pl
Wszystkie wygasłe bany 1
Zakładasz temat > prosisz o ub > przepraszasz (podejrzewam, że sprawdzając myszkę strzelałeś do swoich na respie > 99% szans na UB.
Pozdrawiam.
Jeżeli ktoś Ci pomógł zostaw + pod jego postem.
Jeżeli temat został zamknięty zbyt wcześnie, nie żal się na SB, lecz poinformuj moderatora na PW.
Dostałeś WAR-na ? Zanim zaczniesz wyzywać skonsultuj się z moderatorem, który Cię ukarał.
Liczba postów: 570
Liczba wątków: 60
Reputacja:
28
*permanentne
Serdecznie pozdrawiam,
Marta
Liczba postów: 57
Liczba wątków: 11
Reputacja:
2
Pamiętam sytuację, ban się należy. Ale zawsze możesz spróbować i prosić o ub, oczywiście wyznaj również swoje grzechy.
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
witam mam bana juz od prawie miesiaca na poczatku mialem informacje ze ban jest na tydzien z powodu ucieczki po tygodniu ban sie odnowil i tak caly czas dzis otrzymalem informacje ze dostalem bana z powodu zabijania swoich wiec teraz nie wiem jak to juz jest z tym banem,ale jesli juz go mam tona jak dlugo jeszce?czy mozna prosic o odbanowanie mnie?
Liczba postów: 459
Liczba wątków: 43
Reputacja:
9
(06-25-2016, 11:18 AM)skorpion napisał(a): witam mam bana juz od prawie miesiaca na poczatku mialem informacje ze ban jest na tydzien z powodu ucieczki po tygodniu ban sie odnowil i tak caly czas dzis otrzymalem informacje ze dostalem bana z powodu zabijania swoich wiec teraz nie wiem jak to juz jest z tym banem,ale jesli juz go mam tona jak dlugo jeszce?czy mozna prosic o odbanowanie mnie?
Tak, możesz prosić o UB. Załóż temat w dziale
http://www.frbwilczyszaniec.pl/wilczyfrb/forum-18.html i dostosuj się do wzoru, a jakiś @ lub H@ na pewno Ci odpowie

.
Jeżeli ktoś Ci pomógł zostaw + pod jego postem.
Jeżeli temat został zamknięty zbyt wcześnie, nie żal się na SB, lecz poinformuj moderatora na PW.
Dostałeś WAR-na ? Zanim zaczniesz wyzywać skonsultuj się z moderatorem, który Cię ukarał.
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
bardzo mi przykro ze tym serwerem żądzą osoby nie kompetentne i rzucają ciemne swiatlo na serwer z przykroscia mam takie zdanie poniewaz piszac niejednokrotnie juz moja sprawe a dokladnie chodzi mi o dziwny sposob banowania nic sie nie ruszylo i nikt nic nie zrobil w tym kierunku-panowie jesli unosicie sie duma honorem i to.to powiem ze to nie ten kierunek powodzenia zycze w zabijaniu....czasu w grze-pozdrawiam -skorpion
Liczba postów: 404
Liczba wątków: 29
Reputacja:
5
Jeżeli to ten skorpion który zabija swoich, prosi potem żeby nie karać bo zrobił to przez przypadek a jak ktoś go zabija i daje z automatu rakietę jak to było w moim przypadku to faktycznie serwer dużo nie traci.